Recrutare personal asiatic

Recrutare personal asiatic

Servicii de recrutare profesională
muncitori din Asia

Ne-am specializat în furnizarea de servicii integrate de recrutare personal asiatic calificat și necalificat din diverse regiuni ale Asiei. De asemena suntem specializati și în recrutarea locală. 

Angajamentul nostru este selecția riguroasă a candidaților, pentru a asigura o înaltă calitate a forței de muncă oferită clienților.

 
 • Analiza pozițiilor vacante: Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege cerințele specifice ale fiecărei poziții, asigurând o potrivire precisă între cerințele postului și competențele candidaților.
 • Prezentare detaliată: Oferim o descriere completă și exactă a rolurilor disponibile, inclusiv responsabilitățile, cerințele și beneficiile, pentru a asigura alinierea așteptărilor între angajatori și potențiali angajați.
 
 • Estimare clară a costurilor: Furnizăm o descompunere detaliată a tuturor cheltuielilor implicate în procesul de recrutare, oferind astfel o viziune clară asupra investiției necesare.
 • Optimizarea bugetului: Ne străduim să oferim soluții cost-eficiente, optimizând valoarea fiecărei investiții făcute de clienții noștri.
 • Conformitate legală:
  Ne asigurăm că toate procesele de recrutare respectă legislația locală și internațională, minimizând astfel riscurile legale pentru clienții noștri.
 • Eficiență administrativă: Gestionăm toate aspectele administrative, de la obținerea de vize și permise de muncă, până la coordonarea logistică necesară pentru transferul angajaților.
 
 • Logistică simplificată: Facilităm întregul proces de mutare a personalului selectat în România, asigurându-ne că tranziția este lină atât pentru angajator, cât și pentru angajat.
 • Suport în integrare: Oferim asistență continuă pentru a asigura integrarea eficientă a noilor angajați în cultura organizațională și în echipa existentă.
 
 • Diversitate și expertiză: Beneficiem de o largă varietate de talente din Asia, caracterizate prin abilități tehnice solide și o etică de lucru exemplară.
 • Flexibilitate și productivitate: Personalul asiatic este bine-cunoscut pentru seriozitatea, productivitatea și disponibilitatea de a lucra ore suplimentare, contribuind astfel semnificativ la creșterea eficienței organizaționale.

5

Ani de experiență

500

Personal recrutat

Recrutare personal asiatic

Solicită o consultație gratuită pentru a afla cum puteți asigura continuitatea afacerii!

Recrutare personal asiatic

Metodologia noastră de recrutare și angajare

Ne angajăm să facilităm o integrare armonioasă și productivă a noilor membri în echipele clienților noștri, oferind un serviciu care transcende procedurile tradiționale de recrutare. Viziunea noastră este de a crea parteneriate durabile și eficiente între angajatori și angajați. Procesul include:

Recrutare personal asiatic

Angajament pentru calitate și responsabilitate

Suntem dedicați excelenței în fiecare aspect al serviciilor noastre și ne angajăm să oferim soluții eficiente și adaptate nevoilor fiecărui partener. Strategia noastră cuprinde:

Solicită o consultație gratuită pentru a afla cum puteți asigura continuitatea afacerii!