SERVICII

Forta de munca

Puntea către excelență în recrutarea Asiatică

Specializați în conexiunea dintre piața asiatică de forta de munca și nevoile companiilor din România, suntem gata să oferim dinamism, competență și o nouă perspectivă în echipa dumneavoastră.

Ne asumăm responsabilitatea de a facilita procese de recrutare eficiente, gestionarea riguroasă a formalităților administrative și o integrare culturală fără cusur.

Angajarea prin intermediul Dimar Academy înseamnă acces la un portofoliu extins, gata să contribuie la consolidarea pozitiilor in companie. Muncitori pentru proiecte pe termen scurt sau doriți să extindeți echipa cu membri pe termen lung, soluțiile noastre sunt proiectate să se alinieze perfect cu strategia și obiectivele afacerii.

forta de munca

Forta de munca

Venim in sprijinul companiilor
cu personal calificat

Dimar Academy

Alegerea Inspirată a unei
Colaborări de Succes

Obiective

Dimar Academy își asumă rolul de lider în accelerarea creșterii companiilor din România. Devenim motorul dezvoltării afacerilor prin furnizarea forței de muncă.

Angajăm toate resursele și expertiza noastră pentru a sprijini companiile partenere să se transforme și să prospere într-un peisaj economic global dinamic.

Misiune

Misiunea Dimar Academy este de a simplifica și eficientiza procesul de recrutare, livrând în mod constant o forță de muncă calificată și necalificată din Asia.

Garantăm transferul eficient și integrarea culturală și profesională în România, îndeplinind așteptările companiilor, cât și ale candidaților internaționali.

Viziune

Oferim o viziune clară asupra rolurilor disponibile și a procesului de recrutare, asigurându-ne că atât angajatorii, cât și candidații au așteptări aliniate.

Ne dedicăm să eficientizăm fiecare etapă a recrutării candidaților, garantând o utilizare optimă a timpului și cât mai puține resurse ale partenerilor noștri.