muncitori asia

Muncitori asia

Leasing de personal asiatic oferit de Dimar Academy

Ce înseamnă leasing de muncitori Asia?

Leasingul de personal se adresează în mod special clienților care au nevoie să-și mărească echipa de muncitori Asia pe termen scurt, pentru proiecte de câteva luni, se poate adresa companiilor din Constructii, Horeca, Industrial dar nu numai.

Această soluție oferă clientului disponibilitate mai rapidă a forței de muncă și îi asigură finalizarea proiectelor în timp util. În cazul acestui sistem, angajatul este al companiei Dimar Academy, tot managementul angajatului este gestionat direct de către noi.

Avantajele leasingului de muncitori Asia

Printre beneficiile semnificative ale utilizării serviciilor de leasing de personal se numără:

  • Acces la o forță de muncă preselecționată și calificată.
  • Reducerea semnificativă a costurilor și timpului asociate procesului de recrutare.
  • Încheiere rapidă a contractelor de muncă prin intermediul serviciilor de leasing.
  • Transferul eficient al costurilor salariale către bugetul alocat pentru servicii.
Răspuns rapid la cereri
Ne angajăm să răspundem prompt la cererile de personal. Echipa noastră este pregătită să acționeze rapid, asigurându-se că procesul de selecție și integrare se desfășoară într-un mod cât mai accelerat, fără a compromite calitatea sau competențele personalului furnizat.
Integrare promptă și eficientă
Suntem pregătiți pentru a asigura o integrare rapidă a personalului în cadrul companiilor. Aceasta include nu doar selecția, ci și un proces de orientare și adaptare care să faciliteze o tranziție lină a noilor angajați, permițându-le să devină productivi în cel mai scurt timp.
Maximizarea productivității
Scopul nostru este să vă ajutăm să maximizați productivitatea. Prin furnizarea rapidă de personal calificat, vă asigurăm că afacerea poate continua să funcționeze la capacitate maximă, indiferent de fluctuațiile sau cerințele sezoniere.
Reducerea timpului de așteptare
Prin serviciul nostru de livrare imediată, minimizăm timpul de așteptare între cererea de personal și integrarea acestuia în companii. Acest lucru înseamnă că puteți menține sau crește rapid capacitatea operațională, fără întârzieri semnificative.

Muncitori asia

Rezervare - leasing personal asiatic

Rezervare personal după finalizarea contractului

La Dimar Academy, înțelegem cât de valoroasă este continuitatea în forța de muncă. De aceea, oferim posibilitatea de a rezerva același personal pentru contracte ulterioare. Acest serviciu asigură continuitate și stabilitate, menținând aceeași calitate și eficiență în forța de muncă.

Rezervă cu noi personalul asiatic pentru munca sezonieră

Oferim soluții flexibile adaptate nevoilor tale sezoniere, asigurând personal calificat pentru perioadele în care cererea de muncă variază. Acest serviciu este ideal pentru sectoarele cu fluctuații sezoniere, această opțiune garantând acces la personal exact când aveți nevoie.

Plasare imediată de personal calificat, personalizată, pentru succesul afacerii dumneavoastră!

Plasare imediată de personal calificat, personalizată, pentru succesul afacerii dumneavoastră!