Cazare muncitori

Serviciu integrat de cazare, masă și facilități medicale

Noi, la Dimar Academy, oferim servicii precum cazare muncitori, mese calde, dar și accesul la servicii medicale esențiale. Toate acestea sunt puse la dispoziția personalului asiatic. Ne dorim sa asiguram o tranziție cât mai lină și lipsită de griji pentru dumneavoastră sau pentru angajații dvs.

Un pachet complet de servicii este destinat să faciliteze integrarea eficientă și confortabilă a personalului asiatic în cadrul echipei dumneavoastră, ințelegând complexitatea adaptării într-un mediu nou, atât din punct de vedere cultural, cât și profesional.

 

 

Serviciu cazare și masă

Cazare muncitori

Dispunem de o gamă variată de opțiuni de cazare, apartamente mobilate, amplasate în locații convenabile. Aceste locuințe sunt dotate cu facilități moderne, inclusiv acces la internet, și respectă standarde de calitate și siguranță, asigurând un mediu liniștit și sigur.

Masă

Serviciul nostru de alimentație include o gamă diversă de meniuri, de la preparate tradiționale asiatice până la opțiuni culinare internaționale. Punem accentul pe mâncăruri nutritive și echilibrate, concepute pentru a susține sănătatea fizică și mentală a angajaților.

Serviciu cazare și masă
Serviciu cazare și masă

Facilități medicale

Oferim de asemenea si acces la facilități medicale, consultații de bază și asistență medicală de urgență. Ne asigurăm că angajații au acces la servicii medicale de calitate, oferind sprijin și îndrumare în găsirea celor mai bune soluții pentru sănătatea lor. Aceasta include orientare către clinici și spitale locale, precum și asistență în înțelegerea sistemului medical din România.

Cazare muncitori, masă și facilități medicale

Echipa noastră este dedicată oferirii suportului continuu, asistând angajații în orice întrebări sau nevoi care pot apărea. Prin oferirea acestui serviciu extins de cazare, masă și facilități medicale, ne asigurăm că personalul asiatic integrat beneficiază de toate condițiile necesare pentru o adaptabilitate ușoară. Această abordare holistică nu doar susține bunăstarea angajaților, dar contribuie și la creșterea productivității și satisfacției lor la locul de muncă.

Serviciu dedicat personalului asiatic pentru a veni în sprijinul companiilor angajatoare.