Horeca Asia

Horeca Asia

Succesului în ospitalitate:
calitatea și profesionalismul personalului

Performanța unui hotel sau restaurant este strâns legată de competența și profesionalismul echipei sale din Horeca Asia. Compania noastră se distinge prin capacitatea de a oferi personal dinamic și adaptabil, pregătit să răspundă cerințelor variate ale acestui sector.

Serviciile noastre de recrutare sunt meticulos concepute pentru a adăuga valoare oricărei echipei. Credem ferm că nucleul succesului în ospitalitate constă în alegerea angajaților potriviți. Pentru aceasta, vă oferim acces la un spectru larg de profesioniști, fiecare dintre ei fiind pregătit să contribuie la eficiența, calitatea și excelența serviciilor pe care le oferiți.

+15 clienți din domeniul horeca

Suntem mândri să putem spune că am depâșit nivelul așteptărilor clienților noștri din domeniul Horeca, care furnizează servicii de peste 4 stele.

Horeca Asia

Avantajele colaborării pentru recrutarea personalului asiatic

Alegerea companiei noastre ca partener pentru recrutarea de personal asiatic oferă un avantaj semnificativ în creșterea afacerii din sectorul ospitalității. Iată argumentele noastre convingătoare:

  • Proces riguros de selecție – Aplicăm proceduri detaliate și adaptate pentru a selecta candidați nu doar calificați, ci și profund dedicați domeniului lor.
  • Gestionare integrală – Vom gestiona responsabil fiecare etapă, de la identificarea candidaților până la integrarea lor în echipă, inclusiv suport pentru formalități administrative și relocare.
  • Integrare culturală eficientă – Candidații noștri sunt instruiți să se adapteze cu ușurință în diverse contexte culturale, contribuind astfel la o atmosferă armonioasă și productivă în cadrul echipei.
  • Stabilitate și longevitate – Favorizăm stabilirea unor relații de muncă de durată, asigurându-vă astfel o colaborare pe termen lung bazată pe încredere și siguranță.

Alegerea serviciilor noastre înseamnă a vă alia afacerea cu un partener de nădejde, dedicat nu doar pentru furnizarea de personal calificat, dar și pentru sprijinirea succesului continuu al afacerii.

Horeca Asia
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Bucătar
Talentul și creativitatea în prepararea mâncărurilor sunt esențiale pentru a impresiona și a satisface clienții.
Ajutor de bucătar
Ei sunt cheia unei bucătării eficiente și bine organizate. Prin contribuția lor, fiecare proces culinar devine mai fluid.
Ospătar și chelner
Profesioniști ce oferă un serviciu de calitate superioară, asigurându-se că fiecare client are o experiență plăcută.
Cameristă
Dedicarea personalului în menținerea unui mediu curat și confortabil joacă un rol esențial în susținerea standardelor ridicate.
Personal curățenie
Fiecare aspect al experienței oaspetelui este impecabil, contribuind la o impresie de durată și la satisfacția generală a clienților.
Bellboy
Esențiali pentru a oferi o primire călduroasă și pentru a asista clienții, stabilind tonul pentru o ședere plăcută din prima clipă.

Povestea ta de succes începe acum!

Alătură-te sutelor de clienți mulțumiți care și-au transformat deja compania cu ajutorul personalului străin!

Telefon:   +40 750 705 070

Horeca Asia

Beneficiile recrutării de personal din Asia și Africa pentru domeniul horeca

Prin rețeaua extinsă de agentii de recrutare la care avem acces, vă oferim o gamă largă si diversificată de candidați, caracterizați prin calificări. Acest atu ne permite să identificăm și să prezentăm candidații potriviți pentru nevoile specifice afacerii. 

Mai mult decât atât, ne angajăm să vă oferim un pachet de servicii complet și integrat, gestionând fiecare etapă a procesului de recrutare cu cea mai mare atenție. De la selecția riguroasă a candidaților până la îndeplinirea tuturor formalităților administrative necesare, inclusiv asistența în obținerea avizelor de muncă și vize, ne asigurăm că experiența de recrutare este cât se poate de eficientă și lipsită de griji pentru dumneavoastră.

Acest nivel de suport continuu și angajamentul nostru pentru succesul și satisfacția clienților noștri, ne reprezintă și ne diferențiază in domeniu.

Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare: