femeie de serviciu

Femeie de serviciu

Pionieri în recrutarea personalului asiatic dedicat serviciilor de curățenie

Ințelegem provocările cu care se confruntă industria ospitalității în România, mai ales în ceea ce privește găsirea de personal calificat și femeie de serviciu. Echipa noastră se concentrează pe recrutarea muncitorilor asiatici cunoscuți pentru profesionalismul și atenția lor la detalii – calități indispensabile în domeniul curățeniei. 

Suntem aici pentru a vă oferi soluția ideală: recrutarea de personal asiatic specializat în curățenie și întreținere. Acest demers nu doar că va compensa deficitul de forță de muncă, dar va asigura și menținerea, continuitatea și eficiența operațiunilor afacerii dumneavoastră.

Oferim recrutare personalizată, adaptată cerințelor și nevoilor specifice ale fiecărui angajator, garantând astfel că fiecare candidat selectat va corespunde profilului ideal pentru postul disponibil.

+20 locații

În ultimii 2 ani, solicitările în domeniul curățeniei au crescut.
Dacă sunteți din București, probabil că deja beneficiați în anumite săli de sport sau spații de birouri, de calitatea serviciilor personalului asiatic Dimar Academy.

femeie de serviciu

Femeie de serviciu

Suplinirea deficitului de personal pentru succesul afacerii dumneavoastră

Cu o experiență vastă în domeniu, Dimar Academy, oferă servicii de recrutare de neegalat pentru personalul asiatic în domeniul curățeniei și întreținerii, contribuind esențial la prosperitatea afacerii dumneavoastră în ospitalitate. Iată de ce suntem alegerea ideală:

  • Selectarea atentă a candidaților – Implementăm procese minuțioase și personalizate pentru a găsi candidați care nu sunt doar calificați, ci și dedicați muncii lor.
  • Servicii complete de recrutare – Ne asumăm întreaga responsabilitate, de la recrutarea candidaților ideali până la integrarea lor eficientă în echipa dumneavoastră, inclusiv asistență în toate procedurile administrative.
  • Adaptabilitate culturală – Susținem candidații pentru o  integrare armonioasă în diverse medii culturale, îmbunătățind astfel dinamica și productivitatea echipei dumneavoastră.
  • Angajamente pe termen lung – Promovăm și susținem relații de muncă stabile și de durată, garantând o colaborare profesională și sustenabilă.
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:

Povestea ta de succes începe acum!

Alătură-te sutelor de clienți mulțumiți care și-au transformat deja compania cu ajutorul personalului străin!

Telefon:   +40 750 705 070

Femeie de serviciu

Ne recomandă experiența și calitatea excepțională a serviciilor

Punem la dispoziție o varietate amplă de specialiști în domeniul curățeniei, de la femeie de serviciu, menajere și cameriste la agenți de curățenie pentru birouri, hoteluri și locuințe. Indiferent dacă aveți nevoie de îngrijitori pentru clădiri, personal de curățenie sau agenți specializați pentru fabrici, birouri sau spații comerciale, suntem pregătiți să vă oferim candidații perfecți.

Procesul nostru de selecție riguros include interviuri și probe practice, asigurându-vă că fiecare candidat selectat va îndeplini cerințele specifice postului și va contribui semnificativ la menținerea unui standard înalt de curățenie și disciplină.

Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare:
Domeniu recrutare: